Списание за дизајн
Списание за дизајн
Производство / Пост Продукција / Радиодифузија

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Производство / Пост Продукција / Радиодифузија Ашгабат Теле - Радио Центар (ТВ кула) е монументална зграда, висока 211 м, која се наоѓа во јужниот предградија на Ашгабат, главниот град на Туркменистан, на еден рид 1024 м, надморска височина. ТВ кулата е главниот центар за производство на радио и ТВ програми, пост продукција и радиодифузија. И е еден од најдобрите примери на најсовремена дигитална технологија. ТВ кула го направи Туркменистан пионер во копненото емитување на ХД во Азија. ТВ кулата е најголемата технолошка инвестиција во последните 20 години во радиодифузијата.

Име на проектот : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), Име на дизајнерите : Polimeks Construction, Име на клиентот : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) Производство / Пост Продукција / Радиодифузија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.