Списание за дизајн
Списание за дизајн
Налепница За Кр Код

Marketplace on the Move

Налепница За Кр Код Нов начин да го продадете автомобилот насекаде! Само на www.krungsriautomarketplace.com каде можете да објавувате за да го продадете вашиот автомобил и ние ќе произведеме QR Code Sticker врз основа на единствената веб-адреса на вашиот список на автомобилот, со избраниот дизајн на налепници, потоа доставете го на вашето место за да можете да прикачите налепница на вашиот автомобил! !! За купувачот, само скенирајте QR Code што го гледате на паркингот за автомобили на Продавачот во стоковни куќи, кафулиња, згради и сл. Веднаш пристап до деталите за автомобилот. Јавете се на Продавачот и проверете го. Сите одеднаш се случија на местото каде што двајцата сте !!!

Име на проектот : Marketplace on the Move, Име на дизајнерите : Krungsri Auto, Име на клиентот : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Налепница За Кр Код

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.