Списание за дизајн
Списание за дизајн
Налепница За Кр Код

Marketplace on the Move

Налепница За Кр Код Нов начин да го продадете автомобилот насекаде! Само на www.krungsriautomarketplace.com каде можете да објавувате за да го продадете вашиот автомобил и ние ќе произведеме QR Code Sticker врз основа на единствената веб-адреса на вашиот список на автомобилот, со избраниот дизајн на налепници, потоа доставете го на вашето место за да можете да прикачите налепница на вашиот автомобил! !! За купувачот, само скенирајте QR Code што го гледате на паркингот за автомобили на Продавачот во стоковни куќи, кафулиња, згради и сл. Веднаш пристап до деталите за автомобилот. Јавете се на Продавачот и проверете го. Сите одеднаш се случија на местото каде што двајцата сте !!!

Име на проектот : Marketplace on the Move, Име на дизајнерите : Krungsri Auto, Име на клиентот : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Налепница За Кр Код

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.