Списание за дизајн
Списание за дизајн
Лулка За Стол

WIRE

Лулка За Стол Со употреба на CNC-техниката за тркалање, WIRE е формирана од две парчиња алуминиумски цевки. И покрај тоа што е функционална столица, изгледа како жици да висат на рамна површина. Просторот за седење е скриен во цевките. Столот има уникатна структура со многу добра само-рамнотежа. Тоа е издржливо, стабилно и одржливо парче со ниска материјална цена и луксузен изглед. WIRE лесно се произведува. Исто така, малите материјали и отпорни на 'рѓа, го прават тоа добро за надворешно и внатрешно користење.

Име на проектот : WIRE, Име на дизајнерите : Hong Zhu, Име на клиентот : .

WIRE Лулка За Стол

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.