Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајн На Пакување

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Дизајн На Пакување Проектот требаше да дизајнира нов впечаток со постојната амбалажа на производи, за што мојот клиент не беше импресиониран. Ова е првиот производ што INNOTIVO некогаш го сторил, мојот клиент очекуваше мојот дизајн да постави репер за следните производи во иднина, а оваа амбалажа на производи успешно го исполни „INNOTIVO“ начинот на дизајнирање, футуристички и силен визуелно влијание.

Име на проектот : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Име на дизајнерите : Jeffery Yap ®, Име на клиентот : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Дизајн На Пакување

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.