Списание за дизајн
Списание за дизајн
Програмер За Тахограф

Optimo

Програмер За Тахограф Optimo е копнен производ со екран на допир за програмирање и калибрирање на сите дигитални тахографи, опремени со комерцијални возила. Фокусирајќи се на брзината и леснотијата на употреба, Оптимо комбинира безжична комуникација, податоци за апликација на производи и мноштво различни врски на сензорите во преносен уред за употреба во кабината на возилото и работилницата. Наменето за оптимална ергономија и флексибилно позиционирање, неговиот интерфејс управуван со задачи и иновативен хардвер драматично го подобрува искуството на корисникот и презема тахографско програмирање во иднина.

Име на проектот : Optimo, Име на дизајнерите : LA Design , Име на клиентот : Stoneridge.

Optimo Програмер За Тахограф

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.