Списание за дизајн
Списание за дизајн
Програмер За Тахограф

Optimo

Програмер За Тахограф Optimo е копнен производ со екран на допир за програмирање и калибрирање на сите дигитални тахографи, опремени со комерцијални возила. Фокусирајќи се на брзината и леснотијата на употреба, Оптимо комбинира безжична комуникација, податоци за апликација на производи и мноштво различни врски на сензорите во преносен уред за употреба во кабината на возилото и работилницата. Наменето за оптимална ергономија и флексибилно позиционирање, неговиот интерфејс управуван со задачи и иновативен хардвер драматично го подобрува искуството на корисникот и презема тахографско програмирање во иднина.

Име на проектот : Optimo, Име на дизајнерите : LA Design , Име на клиентот : Stoneridge.

Optimo Програмер За Тахограф

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.