Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Салон, Малопродажба, Книжарница

World Kids Books

Изложбен Салон, Малопродажба, Книжарница Инспирирана од локална компанија да создаде одржлива, целосно оперативна книжарница на мало стапало, RED BOX ID го искористи концептот „отворена книга“ за да дизајнира сосема ново искуство во малопродажба што ја поддржува локалната заедница. Сместена во Ванкувер, Канада, Светски книги за деца е прв изложбен салон, втора книжарница во малопродажба и трета онлајн продавница. Смелиот контраст, симетријата, ритамот и поп-бојата ги привлекуваат луѓето и создаваат динамичен и забавен простор. Тоа е одличен пример за тоа како може да се подобри деловната идеја преку дизајнот на ентериер.

Име на проектот : World Kids Books, Име на дизајнерите : Maria Drugoveiko, Име на клиентот : World Kids Books.

World Kids Books Изложбен Салон, Малопродажба, Книжарница

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.