Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чај Сет

Wavy

Чај Сет Инспирирана од травертинска тераса во природа, Wavy е сет од чај кој ќе ви донесе уникатно искуство со чај. Иновативните рачки се развиени за да се вклопат удобно во вашите раце. Вгнездувајќи ја чашата со дланките, ќе откриете дека таа се расплетува како вода лилјана и ве води до момент на спокојство.

Име на проектот : Wavy, Име на дизајнерите : Patricia Sheung Ying Wong, Име на клиентот : Patricia Wong.

Wavy Чај Сет

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.