Списание за дизајн
Списание за дизајн
Светилка

ADJUSTABLE

Светилка Нашите светилки реагираат на специфични потреби, во исто време се разновидни и интерактивни, како и далеку од рутината за вклучување / исклучување. Овие светилки се позајмуваат на целиот свет на нијанса и сјајност, иако во огромен спектар на дофат на амбиент и ситуациони потенцијали до тој степен што дозволуваат да го сообразат расположението. Оваа дизајнерска линија ги опфаќа карактеристиките својствени на харизматичен производ, иако е авангарден дух и иновативен дизајн, додека претставува новости. Можеме да ги споделиме со вас овие впечатоци?

Име на проектот : ADJUSTABLE, Име на дизајнерите : E. ROTA JOVANI, Име на клиентот : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Светилка

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.