Списание за дизајн
Списание за дизајн
Чистач За Туширање За Лице Со Една Рака

L7

Чистач За Туширање За Лице Со Една Рака За привремено или трајно лице со единечна рака, не е лесно да се исчистат пазувите, задното тело, лактот и задната страна на подлактицата. Достапните чистачи за монтирање на wallид не ја чистат пазувите конкавна темелно. Лактот за чистење четки за туширање бара многу непријатен метод за држење на четки. L7 е да ги реши овие проблеми. L7 е пар тубуларен алуминиум за монтирање на идовите. Неговата дијамантна ножечка шема е за задно тело, лактот и задната страна на стружењето на подлактицата. Неговиот свиткан агол е за чистење на пазувите. Неговата последна функција е за грабање.

Име на проектот : L7, Име на дизајнерите : Peter Lau, Име на клиентот : .

L7 Чистач За Туширање За Лице Со Една Рака

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.