Списание за дизајн
Списание за дизајн
Конвертибилен Уред За Образование

Pupil 108

Конвертибилен Уред За Образование Ученик 108: Најприфатливиот уред за конвертирање на Windows 8 за образование. Нов интерфејс и целосно ново искуство во учењето. Ученик 108 ги разгледува светот на таблетите и лаптопите, префрлајќи се меѓу двајцата, за подобрен учинок во образованието. Виндоус 8 отвора нови можности за учење, дозволувајќи им на студентите да ја искористат целата предност на функцијата на екранот на допир и безброј апликации. Дел од решенијата за едукација на Intel®, Ученик 108 е најприфатливото и соодветно решение за училници низ целиот свет.

Име на проектот : Pupil 108, Име на дизајнерите : Jp Inspiring Knowledge, Име на клиентот : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Конвертибилен Уред За Образование

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.