Списание за дизајн
Списание за дизајн
Очила

Camaro | advanced collection

Очила „Напредната колекција | дрво “се карактеризира со обемни очила, а дизајнот е нагласен со изразениот тродимензионален состав. Нови комбинации на дрво и најквалитетно пескарење со рака значат дека секоја ROLF напредна рамка за очила е елегантно парче занаетчиство.

Име на проектот : Camaro | advanced collection, Име на дизајнерите : ROLF Spectacles, Име на клиентот : ROLF Spectacles.

Camaro | advanced collection Очила

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.