Списание за дизајн
Списание за дизајн
Графика За Куќа За Одмор

SAKÀ

Графика За Куќа За Одмор Студиото PRIM PRIM создаде визуелен идентитет за куќа за гости SAKÀ, вклучувајќи: име и лого дизајн, графика за секоја просторија (дизајн на симболи, обрасци на тапети, дизајни за слики на wallидови, апликации за перници итн.), Дизајн на веб-страница, разгледници, значки, картички за имиња и покани. Секоја соба во куќа за гости SAKÀ претставува различна легенда поврзана со Друркинаки (туристички град во Литванија во која се наоѓа куќата) и околината. Секоја соба има свој симбол како клучен збор од легендата. Овие икони се појавуваат во графички ентериер и други предмети што го формираат неговиот визуелен идентитет.

Име на проектот : SAKÀ, Име на дизајнерите : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Име на клиентот : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Графика За Куќа За Одмор

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.