Списание за дизајн
Списание за дизајн
Урбана Клупа

Eternity

Урбана Клупа Двостана клупа изработена од течен камен. Две робусни единици обезбедуваат удобно и привлечно искуство за седење и во исто време, тие се грижат за стабилноста на системот. Завршувањата на клупата се позиционираат на таков начин што го неутрализира најмалото движење. Тоа е клупа што ја почитува постојната инфраструктура на урбаното опкружување. Воведена е лесна инсталација на лице место. Прицврстувачките точки не повеќе, само испуштајте и заборавете. Пазете се, ејтерноста е близу. ох да

Име на проектот : Eternity, Име на дизајнерите : George Drakakis, Име на клиентот : Escofet.

Eternity Урбана Клупа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.