Списание за дизајн
Списание за дизајн
Резиденцијата

nature

Резиденцијата Овој дом е дизајниран за двојка. Врати се на природата. Луѓето се подготвени да излезат повеќе, да бидат на отворено или, да дозволат природата да биде дел од животот, да им овозможи на природата да го збогати речникот на домот. Едноставно, оставете ја природата и се прошета на нејзината подготвеност. Богати и разновидни елементи, кои прикажуваат како одвоеност може да постои заедно со густата сложеност, слично на повеќекратни цвеќиња на цвеќиња, што на крајот ќе се направат, до конечни избори по многу разгледување.

Име на проектот : nature, Име на дизајнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиентот : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Резиденцијата

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.