Списание за дизајн
Списание за дизајн
Велнес Центар

Yoga Center

Велнес Центар Лоциран во најпрометната област на Кувајт Сити, центарот за јога е обид да се ревитализира подрумот на кулата Јасим. Локацијата на проектот беше неправилна. Сепак, тоа беше обид да им се служи на жените и во границите на градот и од околните станбени области. Областа за прием во центарот се преплетува и со шкафовите и со канцелариската област, овозможувајќи непречен проток на членови. Областа на Локерот потоа е усогласена со областа за миење на нозете што ја сигнализира „зоната без чевли“. Оттогаш наваму, ходникот и читалната што водат до трите простории за јога.

Име на проектот : Yoga Center , Име на дизајнерите : Rashed Alfoudari, Име на клиентот : The Yoga Center .

Yoga Center  Велнес Центар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.