Списание за дизајн
Списание за дизајн
Велнес Центар

Yoga Center

Велнес Центар Лоциран во најпрометната област на Кувајт Сити, центарот за јога е обид да се ревитализира подрумот на кулата Јасим. Локацијата на проектот беше неправилна. Сепак, тоа беше обид да им се служи на жените и во границите на градот и од околните станбени области. Областа за прием во центарот се преплетува и со шкафовите и со канцелариската област, овозможувајќи непречен проток на членови. Областа на Локерот потоа е усогласена со областа за миење на нозете што ја сигнализира „зоната без чевли“. Оттогаш наваму, ходникот и читалната што водат до трите простории за јога.

Име на проектот : Yoga Center , Име на дизајнерите : Rashed Alfoudari, Име на клиентот : The Yoga Center .

Yoga Center  Велнес Центар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.