Списание за дизајн
Списание за дизајн
Еспресо Машината

Lavazza Tiny

Еспресо Машината Една мала, пријателска еспресо машина која носи автентично италијанско кафе искуство во вашиот дом. Дизајнот е радосен медитерански - составен од основни формални градежни блокови - прославувајќи ги боите и применувајќи го дизајнерскиот јазик на Лаваца во израмнување и детализирање. Главната обвивка е направена од едно парче и има меки, но прецизно контролирани површини. Централниот сртот додава визуелна структура и фронталниот образец ја повторува хоризонталната тема што често е присутна на производите од Лаваза.

Име на проектот : Lavazza Tiny, Име на дизајнерите : Florian Seidl, Име на клиентот : Lavazza.

Lavazza Tiny Еспресо Машината

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.