Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Кафе

Quaint and Quirky

Внатрешен Дизајн На Кафе Куќата за десерти од Quaint & Quirky е проект што покажува модерна модерна вибрација со допир на природата што точно ги рефлектира вкусните третмани. Тимот сака да создаде место кое е навистина уникатно и тие погледнаа кон гнездото на птицата за инспирација. Концептот потоа се донесе во живот преку колекција на места за седење кои служат како главна одлика на просторот. Theивата структура и боите на сите подотвори на подот помагаат да се создаде чувство за униформност што ги спојува земјата и мезанинскиот под, дури и кога му овозможуваат на амбиенталноста да допре до грабање на внимание.

Име на проектот : Quaint and Quirky, Име на дизајнерите : Chaos Design Studio, Име на клиентот : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Внатрешен Дизајн На Кафе

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.