Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Кафе

Quaint and Quirky

Внатрешен Дизајн На Кафе Куќата за десерти од Quaint & Quirky е проект што покажува модерна модерна вибрација со допир на природата што точно ги рефлектира вкусните третмани. Тимот сака да создаде место кое е навистина уникатно и тие погледнаа кон гнездото на птицата за инспирација. Концептот потоа се донесе во живот преку колекција на места за седење кои служат како главна одлика на просторот. Theивата структура и боите на сите подотвори на подот помагаат да се создаде чувство за униформност што ги спојува земјата и мезанинскиот под, дури и кога му овозможуваат на амбиенталноста да допре до грабање на внимание.

Име на проектот : Quaint and Quirky, Име на дизајнерите : Chaos Design Studio, Име на клиентот : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Внатрешен Дизајн На Кафе

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.