Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Кафе

Quaint and Quirky

Внатрешен Дизајн На Кафе Куќата за десерти од Quaint & Quirky е проект што покажува модерна модерна вибрација со допир на природата што точно ги рефлектира вкусните третмани. Тимот сака да создаде место кое е навистина уникатно и тие погледнаа кон гнездото на птицата за инспирација. Концептот потоа се донесе во живот преку колекција на места за седење кои служат како главна одлика на просторот. Theивата структура и боите на сите подотвори на подот помагаат да се создаде чувство за униформност што ги спојува земјата и мезанинскиот под, дури и кога му овозможуваат на амбиенталноста да допре до грабање на внимание.

Име на проектот : Quaint and Quirky, Име на дизајнерите : Chaos Design Studio, Име на клиентот : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Внатрешен Дизајн На Кафе

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.