Списание за дизајн
Списание за дизајн
Колекцијата На Часовникот

TTMM (after time)

Колекцијата На Часовникот ttmm претставува колекција на апликации за часовници, наменета за паметни часовници со црно-бели екрани од 144 × 168 пиксели, како што се Pebble и Kreyos. Hereе најдете 15 модели на едноставни, елегантни и естетски апликации за гледалиште. Бидејќи тие се направени од чиста енергија, тие се повеќе како духови отколку вистински работи. Овие часовници се најекономични и еколошки-пријателски што некогаш постоеле.

Име на проектот : TTMM (after time), Име на дизајнерите : Albert Salamon, Име на клиентот : TTMM (after time).

TTMM (after time) Колекцијата На Часовникот

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.