Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ламба

Schon

Ламба Изворите на светлина на оваа единствена ламба се поставени во центарот на целокупната форма, така што осветлува мек и униформа извор на светлина. Лесните површини се одвојуваат од главното тело, така едноставната форма на телото со пониски делови плус заштеда на енергија преку мала потрошувачка на електрична енергија му дава дополнителна карактеристика. Исто така, допирното тело за вклучување или исклучување на светлото е уште една модерна карактеристика на оваа уникатна светлина. Изразувањето води до разлики во осветлувањето и дизајнирано е осветлување на ламбата. Повеќето светло од лампи, така што гледачот нема да ја искористи предноста на светлината, ќе затаи. Прекрасно да се живее.

Име на проектот : Schon, Име на дизајнерите : Mostafa Arvand, Име на клиентот : Deco Light Group Co..

Schon Ламба

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.