Списание за дизајн
Списание за дизајн
Кампањата За Подигнување На Свеста

Fight Aids

Кампањата За Подигнување На Свеста ХИВ е опкружена со многу гласини и дезинформации. Стотици тинејџери во Глобал стануваат заразени со ХИВ секоја година преку незаштитен секс или споделување на игли. Многу помал број на тинејџери со ХИВ се родени кај мајки кои биле заразени. Денес, постои надеж дека луѓето кои живеат со ХИВ, дури и не можат да се разболат, исто како и да нема лек за вируси како настинка и грип. Луѓето кои живеат со вирус треба да бидат внимателни за да не преземаат ризици (како што имаат незаштитен секс) што може да ги изложи другите на ХИВ.

Име на проектот : Fight Aids, Име на дизајнерите : Shadi Al Hroub, Име на клиентот : American University of Madaba.

Fight Aids Кампањата За Подигнување На Свеста

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.