Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трпезариска Маса

Octopia

Трпезариска Маса Октоподијата од ArteNemus е табела заснована врз морфологијата на октоподот. Дизајнот се заснова на централно тело со елипсоидна форма. Осум органски форма нозе и раце излегуваат радијално и се протегаат од ова централно тело. Стаклен врв го нагласува визуелниот пристап до структурата на креацијата. Тридимензионалниот изглед на Октопија е потенциран од контрастот помеѓу бојата на дрво дрво на површините и бојата на дрво на рабовите. Високиот изглед на Октопија е нагласен со употреба на дрвени видови со исклучителен квалитет и извонредна изработка.

Име на проектот : Octopia, Име на дизајнерите : Eckhard Beger, Име на клиентот : ArteNemus.

Octopia Трпезариска Маса

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.