Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трпезариска Маса

Octopia

Трпезариска Маса Октоподијата од ArteNemus е табела заснована врз морфологијата на октоподот. Дизајнот се заснова на централно тело со елипсоидна форма. Осум органски форма нозе и раце излегуваат радијално и се протегаат од ова централно тело. Стаклен врв го нагласува визуелниот пристап до структурата на креацијата. Тридимензионалниот изглед на Октопија е потенциран од контрастот помеѓу бојата на дрво дрво на површините и бојата на дрво на рабовите. Високиот изглед на Октопија е нагласен со употреба на дрвени видови со исклучителен квалитет и извонредна изработка.

Име на проектот : Octopia, Име на дизајнерите : Eckhard Beger, Име на клиентот : ArteNemus.

Octopia Трпезариска Маса

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.