Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Простор

Ideaing

Изложбен Простор Ова е изложбена сала во претпријатието во Гуангжу Недела за дизајн во 2013 година дизајнирана од C&C Design копродукции, Ltd Дизајнот уредно располага со простор од помалку од 91 квадратни метри, што е прикажано со дисплеј на допир на екранот и затворен проектор. QR-кодот прикажан на полето за светло е веб-врските на претпријатието. Во меѓувреме, дизајнерите се надеваат дека изгледот на целата зграда може да ги направи луѓето чувство полно со виталност и затоа ја демонстрираат креативноста што ја поседува дизајнерската компанија, односно „духот на независност и идејата за слобода“ за кој се залагаат нив .

Име на проектот : Ideaing, Име на дизајнерите : Zheng Peng, Име на клиентот : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing Изложбен Простор

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн интервју на денот

Интервјуа со светски познати дизајнери.

Прочитајте ги најновите интервјуа и разговори за дизајн, креативност и иновации помеѓу дизајнерскиот новинар и светски познати дизајнери, уметници и архитекти. Погледнете ги најновите проекти за дизајн и наградуваните дизајни од познати дизајнери, уметници, архитекти и иноватори. Откријте нови сознанија за креативност, иновации, уметност, дизајн и архитектура. Дознајте за процесите на дизајнирање на одлични дизајнери.