Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

Territoria Festival

Корпоративниот Идентитет Идентитетот за 8-ми Фестивал на современа уметност „Територија“. Фестивалот претставува оригинални и експериментални дела на современата уметност во различни жанрови. Задачата беше да се брендира идентитетот на фестивалот и да се развие интерес за него кај целната публика, да се создаде организациска структура што е лесно прилагодлива на новите теми. Основната идеја беше толкувањето на современата уметност како различна перспектива на светот. Така се појави слоганот „Уметност од друга перспектива“ и нејзината графичка реализација.

Име на проектот : Territoria Festival, Име на дизајнерите : Oxana Paley, Име на клиентот : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Корпоративниот Идентитет

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.