Списание за дизајн
Списание за дизајн
Корпоративниот Идентитет

Territoria Festival

Корпоративниот Идентитет Идентитетот за 8-ми Фестивал на современа уметност „Територија“. Фестивалот претставува оригинални и експериментални дела на современата уметност во различни жанрови. Задачата беше да се брендира идентитетот на фестивалот и да се развие интерес за него кај целната публика, да се создаде организациска структура што е лесно прилагодлива на новите теми. Основната идеја беше толкувањето на современата уметност како различна перспектива на светот. Така се појави слоганот „Уметност од друга перспектива“ и нејзината графичка реализација.

Име на проектот : Territoria Festival, Име на дизајнерите : Oxana Paley, Име на клиентот : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Корпоративниот Идентитет

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.