Списание за дизајн
Списание за дизајн
Крајната Табела

TIND End Table

Крајната Табела Табелата TIND End е мала, еколошка табела со силно визуелно присуство. Рециклираниот челичен врв е исечен со вода и сложена шема што создава живописни модели на светлина и сенка. Облиците на нозете од бамбус се определуваат со моделирање во челичниот врв, и секоја од четиринаесетте нозе минува низ челичниот врв, а потоа се сече црвено. Гледано одозгора, карбонизираниот бамбус создава шема на апсење, споена против перфориран челик. Бамбус е брзо обновлива суровина, бидејќи бамбусот е трева што брзо расте, а не производ од дрво.

Име на проектот : TIND End Table, Име на дизајнерите : Nils Finne, Име на клиентот : FINNE Architects.

TIND End Table Крајната Табела

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.