Списание за дизајн
Списание за дизајн
Етикети

Stumbras Vodka

Етикети Оваа колекција вотка од Стумбрас ги оживува старите традиции на изработка на водка од литва. Дизајнот го прави стариот традиционален производ близок и релевантен за денешниот потрошувач. Зеленото стаклено шише, датуми се важни за изработката на водка од литванија, легендите засновани на вистински факти и пријатните, привлечни детали - завитканата форма што потсетува на старите фотографии, искосената шипка на дното што го надополнува класичниот симетричен состав, и фонтовите и боите што го пренесуваат идентитетот на секоја под-марка - сите ја прават традиционалната колекција на вотка нетрадиционална и интересна.

Име на проектот : Stumbras Vodka, Име на дизајнерите : Asta Kauspedaite, Име на клиентот : Stumbras.

Stumbras Vodka Етикети

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.