Списание за дизајн
Списание за дизајн
Етикети

Stumbras Vodka

Етикети Оваа колекција вотка од Стумбрас ги оживува старите традиции на изработка на водка од литва. Дизајнот го прави стариот традиционален производ близок и релевантен за денешниот потрошувач. Зеленото стаклено шише, датуми се важни за изработката на водка од литванија, легендите засновани на вистински факти и пријатните, привлечни детали - завитканата форма што потсетува на старите фотографии, искосената шипка на дното што го надополнува класичниот симетричен состав, и фонтовите и боите што го пренесуваат идентитетот на секоја под-марка - сите ја прават традиционалната колекција на вотка нетрадиционална и интересна.

Име на проектот : Stumbras Vodka, Име на дизајнерите : Asta Kauspedaite, Име на клиентот : Stumbras.

Stumbras Vodka Етикети

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.