Списание за дизајн
Списание за дизајн
Вентилираната Врата Со Стожер

JPDoor

Вентилираната Врата Со Стожер JPDoor е лесна стожерна врата што се спојува со системот за прозорци на џалузи, кој помага да се создаде проток на вентилација и во исто време да заштеди простор. Дизајнот е сè за прифаќање предизвици и нивно решавање со индивидуални истражувања, техники и верувања. Не постои правилно или погрешно било какви дизајни, навистина е многу субјективно. Сепак, одличните дизајни ги исполнуваат потребите и барањата на крајниот корисник или имаат големо влијание во заедницата. Светот е полн со различен дизајн пристап во секој агол, со што не се откажувајте од истражување, „останете гладни, останете глупави - Стив Jobоб“.

Име на проектот : JPDoor, Име на дизајнерите : Jerome Thia, Име на клиентот : Exuidea Design.

JPDoor Вентилираната Врата Со Стожер

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.