Списание за дизајн
Списание за дизајн
Автомобилскиот Систем Што Може Да

Supercar System

Автомобилскиот Систем Што Може Да Supercar System е рекреативно возило што лесно може да се конфигурира од клиентот за да ги исполни нивните менувачки перформанси, стилизирање и буџетски желби. Клиентите можат да го конфигурираат и повторно да го конфигурираат своето возило на начини на големо и мало, без да се потребни специјални алатки или вештина, Supercar System демократизирајќи ги одлуките за дизајн, далеку од производителот и во рацете на клиентот каде што припаѓаат. Ставањето на клиентот задолжен за дизајн и спецификација создава одржлив производ што го ублажува планираниот застареност на O.EM. производители.

Име на проектот : Supercar System, Име на дизајнерите : Paolo Tiramani, Име на клиентот : Supercar System.

Supercar System Автомобилскиот Систем Што Може Да

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.