Списание за дизајн
Списание за дизајн
Автоматски Терминал За Имиграција

CVision MBAS 1

Автоматски Терминал За Имиграција МБАС 1 беше дизајниран да му пркоси на природата на безбедносните производи и да ги минимизира заплашувањата и стравот од технолошки и психолошки аспекти. Дизајнот се појавува пријателски со чисти линии кои беспрекорно се мешаат од скенер до екран. Глас и визуелни податоци на водичот на екранот, за прв пат, корисниците чекор по чекор низ миграцискиот процес. Влошката за скенирање на прстите може да се одвои за лесно одржување или брза замена. МБАС 1 е единствен производ кој има за цел да го промени начинот на кој ги надминуваме границите, дозволувајќи им на повеќе јазични интеракции и пријателско недискриминирачко корисничко искуство.

Име на проектот : CVision MBAS 1, Име на дизајнерите : Prompong Hakk, Име на клиентот : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Автоматски Терминал За Имиграција

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.