Списание за дизајн
Списание за дизајн
Предводена Чадор

NI

Предводена Чадор Н.И., иновативна комбинација на чадор и градинарски факел, е сосема нов дизајн кој ја олеснува прилагодливоста на современиот мебел. Интегрирајќи класичен чадор со разноврсен систем на осветлување, НИ Парасол се очекува да игра пионерска улога во унапредувањето на квалитетот на уличното опкружување од утро до вечер. Комерцијалниот OTC-осетлив на прсти (придушувач со еден допир) им овозможува на луѓето лесно да ја прилагодат светлината на 3-каналниот систем на осветлување. Неговиот возач со ниска напон со напон од 12V LED обезбедува енергетско ефикасно напојување за системот со над 2000 парчиња на 0,1W LED диоди, што создава многу малку топлина.

Име на проектот : NI , Име на дизајнерите : Terry Chow, Име на клиентот : FOXCAT.

NI  Предводена Чадор

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.