Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајн На Играчки Апликација За 3D Печатење

ShiftClips

Дизајн На Играчки Апликација За 3D Печатење Апликацијата Toy Maker ShiftClips CAD / CAM е платформа за услуги на производи што им овозможува на пронаоѓачите 10 и повеќе да создаваат и 3Д печатат свои градежни играчки. Едноставниот GUI на апликацијата им овозможува на корисниците да развиваат и уредуваат форми на паметен таблет и да изберат голем број хардверски сврзувачки елементи, или клипови, да се интегрираат со своите форми за да генерираат свои артикулирани и преоблични играчки. Пријателството на корисниците на ShiftClips го прави идеална едукативна алатка за дизајнирање креативни форми и процеси на измислување производи.

Име на проектот : ShiftClips, Име на дизајнерите : Wong Hok Pan, Sam, Име на клиентот : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Дизајн На Играчки Апликација За 3D Печатење

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.