Списание за дизајн
Списание за дизајн
Визуелната Уметност

Scarlet Ibis

Визуелната Уметност Проектот е низа на дигитални слики на Скарлет Ибис и неговата природна околина, со посебен акцент на бојата и нивната живописна нијанса што се интензивира како расте птицата. Делото се развива меѓу природното опкружување комбинирајќи вистински и имагинарни елементи кои обезбедуваат уникатни одлики. Сребрениот ибис е родна птица од Јужна Америка која живее на бреговите и мочуриштата на северна Венецуела и енергичната црвена боја претставува визуелен спектакл за гледачот. Овој дизајн има за цел да го истакне благодатниот лет на црвената ибис и живописните бои на тропската фауна.

Име на проектот : Scarlet Ibis, Име на дизајнерите : Gabriela Delgado, Име на клиентот : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Визуелната Уметност

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.