Списание за дизајн
Списание за дизајн
Продавница За Облека За Деца

PomPom

Продавница За Облека За Деца Перцепцијата на деловите и целата работа придонесува за геометрија, лесно препознатлива, давајќи акцент на производите што треба да ги продаваат. Тешкотиите беа засилени во креативниот чин со голем зрак што го скрши просторот, веќе со мали димензии. Опцијата за наклон на таванот, имајќи ги референтните мерки на прозорецот на продавницата, зракот и задниот дел од продавницата, беше почеток на ждрепката до остатокот од програмата; циркулација, изложба, сервис, салон и складирање. Неутралната боја доминира во просторот, прободена со силни бои што го обележуваат и организираат просторот.

Име на проектот : PomPom, Име на дизајнерите : Albertina Oliveira, Име на клиентот : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Продавница За Облека За Деца

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.