Списание за дизајн
Списание за дизајн
Продавница За Облека За Деца

PomPom

Продавница За Облека За Деца Перцепцијата на деловите и целата работа придонесува за геометрија, лесно препознатлива, давајќи акцент на производите што треба да ги продаваат. Тешкотиите беа засилени во креативниот чин со голем зрак што го скрши просторот, веќе со мали димензии. Опцијата за наклон на таванот, имајќи ги референтните мерки на прозорецот на продавницата, зракот и задниот дел од продавницата, беше почеток на ждрепката до остатокот од програмата; циркулација, изложба, сервис, салон и складирање. Неутралната боја доминира во просторот, прободена со силни бои што го обележуваат и организираат просторот.

Име на проектот : PomPom, Име на дизајнерите : Albertina Oliveira, Име на клиентот : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Продавница За Облека За Деца

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.