Списание за дизајн
Списание за дизајн
Пакет За Нега На Кожата

Bionyalux

Пакет За Нега На Кожата Концептот за враќање на кожата кај новите производи за нега на кожата се совпаѓа со нула товар на рециклирање на багасе, заштита на животната средина и еколошки концепт. Од карактеристиките на производите на 60-дневниот ограничен рок на траење на храна во рамките на 30-дневниот процес на подобрување на кожата, 30 и 60 се избрани како симбол за визуелно препознавање на производот, а трите фази на употреба, 1,2, 3 се интегрирани во видот.

Име на проектот : Bionyalux, Име на дизајнерите : 33 and Branding, Име на клиентот : BIONYALUX.

Bionyalux Пакет За Нега На Кожата

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.