Списание за дизајн
Списание за дизајн
Маслиново Чинија

Oli

Маслиново Чинија ОЛИ, визуелно минималистички предмет, беше замислен врз основа на неговата функција, идејата да се скрие јамите кои произлегуваат од специфична потреба. Следеа набудувања на разни ситуации, грдотијата на јамите и потребата да се зајакне убавината на маслинката. Како пакет со двојна намена, Оли беше создаден така што откако ќе се отвори ќе го потенцира факторот на изненадување. Дизајнерот беше инспириран од формата на маслинката и неговата едноставност. Изборот на порцелан има врска со вредноста на самиот материјал и неговата употребливост.

Име на проектот : Oli, Име на дизајнерите : Miguel Pinto Félix, Име на клиентот : MPFXDESIGN.

Oli Маслиново Чинија

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.