Списание за дизајн
Списание за дизајн
Приврзок

Eternal Union

Приврзок Вечната унија од Олга Јатскаер, професионален историчар, која одлучи да продолжи со новата кариера на дизајнер на накит, изгледа едноставно, но полно со значење. Некои ќе најдат во него допир на келтски накит или дури и јазол на Хераклес. Делото претставува една бесконечна форма, која изгледа како две меѓусебно форми. Овој ефект се создава преку мрежни линии врежани над парчето. Со други зборови - двајцата се врзани како едно, а едното е заедница на двајцата.

Име на проектот : Eternal Union, Име на дизајнерите : Olga Yatskaer, Име на клиентот : Olga Yatskaer.

Eternal Union Приврзок

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.