Списание за дизајн
Списание за дизајн
Играчката

Mini Mech

Играчката Инспириран од флексибилната природа на модуларните структури, Mini Mech е колекција на транспарентни блокови што можат да се соберат во комплексни системи. Секој блок содржи механичка единица. Поради универзалниот дизајн на спојки и магнетни конектори, може да се направи бесконечна разновидност на комбинации. Овој дизајн има и едукативни и рекреативни цели во исто време. Таа има за цел развој на моќта на создавање и им овозможува на младите инженери да го видат вистинскиот механизам на секоја единица индивидуално и колективно во системот.

Име на проектот : Mini Mech, Име на дизајнерите : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Име на клиентот : Singoo Design Group.

Mini Mech Играчката

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.