Списание за дизајн
Списание за дизајн
Салон За Убавина

Shokrniya

Салон За Убавина Дизајнерот имаше за цел лукс и инспиративно опкружување и производство на посебни простори со различни функции, кои се во исто време делови на цела структура Бојата Беж како една од луксузните бои на Иран беше избрана за да ја развие идејата за проектот. Простори се појавуваат во форма на кутии во 2 бои. Овие кутии се затворени или полузатворени без акустични или миризливи нарушувања. Клиентот ќе има доволно простор да доживее приватна модна писта. Соодветно осветлување, правилен избор на растенија и користење на соодветна сенка на боите за други материјали беа важни предизвици.

Име на проектот : Shokrniya , Име на дизајнерите : Kasra Shafieezadeh, Име на клиентот : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Салон За Убавина

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.