Списание за дизајн
Списание за дизајн
Адаптерскиот Систем За Професионално Снимање

NiceDice

Адаптерскиот Систем За Професионално Снимање NiceDice-System е првиот мулти-функционален адаптер во индустријата за камери. Сосема е пријатно да се закачи опрема со различни стандарди за монтирање од различни брендови - како што се светла, монитори, микрофони и предаватели - на камерата на оној начин што се потребни за да бидат во согласност со ситуацијата. Дури и новите развојни стандарди за монтирање или новокупената опрема можат лесно да се интегрираат во ND-системот, само со добивање на нов адаптер.

Име на проектот : NiceDice, Име на дизајнерите : Nils Fischer, Име на клиентот : .

NiceDice Адаптерскиот Систем За Професионално Снимање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.