Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан Во Бар

IL MARE

Ресторан Во Бар Во овој ресторан го усвоивме концептот „пресечен дизајн и можност за паста“. За да се работи со мулти-ресторан, непроценливо е да се користат фини парчиња дизајни со комбинација на прскани. На пример, обликот на лак што ги поврзува колоната и таванот ќе стане едно парче од дизајнот и сигурно ќе оди далеку над клупата или шанкот за шипки. Секако, ова може да се користи и како поделба на атмосферата. Всушност, уште три ресторани се веќе завршени, а овој „дизајн што може да се направи паста“ може да има корисен ефект.

Име на проектот : IL MARE, Име на дизајнерите : Aiji Inoue, Име на клиентот : Doyle Collection.

IL MARE Ресторан Во Бар

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.