Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брендирање

Co-Creation! Camp

Брендирање Ова е лого дизајн и брендирање за настанот „Co-Creation! Camp“, за кој луѓето зборуваат за локална ревитализација за иднината. Јапонија се соочува со невидени социјални проблеми како што се ниско раѓање, стареење на населението или депопулација на регионот. „Co-Creation! Camp“ го создаде размената на нивните информации и меѓусебно да си помагаат преку различните проблеми за луѓето вклучени во туристичката индустрија. Различни бои се симболизирани волјата на секоја личност, и водеше многу идеи и произведе повеќе од 100 проекти.

Име на проектот : Co-Creation! Camp, Име на дизајнерите : Kei Sato, Име на клиентот : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Брендирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.