Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брендирање

Co-Creation! Camp

Брендирање Ова е лого дизајн и брендирање за настанот „Co-Creation! Camp“, за кој луѓето зборуваат за локална ревитализација за иднината. Јапонија се соочува со невидени социјални проблеми како што се ниско раѓање, стареење на населението или депопулација на регионот. „Co-Creation! Camp“ го создаде размената на нивните информации и меѓусебно да си помагаат преку различните проблеми за луѓето вклучени во туристичката индустрија. Различни бои се симболизирани волјата на секоја личност, и водеше многу идеи и произведе повеќе од 100 проекти.

Име на проектот : Co-Creation! Camp, Име на дизајнерите : Kei Sato, Име на клиентот : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Брендирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.